Fotografija je naša strast. Pika

V ekipi Visionplus smo strastni in izkušeni fotografi, ki se profesionalno ukvarjamo s fotografijo že več kot 5 let. Ukvarjamo se z več vrstami fotografije – od komercialne, fotografiranja portretov, poslovnih prostorov, do fotografiranja dogodkov, izdelkov ter ostalih vrst fotografiranja po vaših željah. Ponujamo vam tudi izdelavo kratkih promocijskih 4K videov, imam pa možnost tudi snemanja iz zraka z dronom.*

Poleg vsega omenjenga imamo bazo 50+ slovenskih modelov in modelk (od začetnikov do profesionalcev), po potrebi pa sodelujemo tudi z drugimi fotografi.

Vse fotografije vam profesionalno obdelamo (glede na specifiko vaše industrije in vaših želja), tako da od nas dobite le najboljše.

Komercialna fotografija

Fotografija za komercialno rabo je v naši agenciji glavna zvrst fotografije, s katero se ukvarjamo. Skupaj z našimi strankami pripravimo fotografije za spletno stran, socialna omrežja, ter digitalno in klasično oglaševanje – odvisno od vaših potreb.

Običajno fotografiramo poslovne prostore, proizvodnjo, procese v podjetju, izdelke in storitve. Fotografiranje se od podjetja do podjetja močno razlikuje, zato z vsako stranko pripravimo podroben načrt izvedbe.

Na področju komercialne fotografije smo izredno izkušeni ter konstantno sodelujemo z več kot 15 znanimi slovenskimi podjetji. Spodaj si lahko ogledate galerijo naših fotografij iz preteklih projektov.

Fotografiranje dogodkov

Fotografiranje raznoraznih dogodkov (športnih, poslovnih, kulturnih, dnevi odprtih vrat itd.) prav tako ponujamo od našega začetka delovanja. Do sedaj smo fotografirali že več kot 50 večjih dogodkov, med drugimi tudi:

  • Dogodke, ki jih organizira AMZS
  • Športne tekme (1. slovenska nogometna liga, kolesarska dirka po Sloveniji)
  • Predavanja, ki jih organizira Smiljan Mori
  • Dneve odprtih vrat (AC Glavan) in mnogo več

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.

Saalbach-Hinterglemm by night
Grega Gostinčar, Tina Zupančič in Žiga Plahutar
Brisole Hard-Top pergola
Brisole Hard-Top pergola
Brisole Hard-Top pergola
Grega Gostinčar, Sabina Pečnik in Žiga Plahutar
Grega Gostinčar in Žiga Plahutar
Poročni Salon White Couture
Savinjska dolina Zala Sirše in Žiga Plahutar
Ljubljana Fotograf Žiga Plahutar
Fotograf Žiga Plahutar Model Zala Sirše
Sella Ronda Italy
Sella Ronda Italy
Sella Ronda Italy

Bi tudi vi želeli preživeti kakšen dan z nami in dobiti svoje umetniške fotografije vseh vrst?

Pridružite se nam na snemanju in si zagotovite fotografije po svojih željah! Kontaktirajte nas in nam sporočite svoja vprašanja, želje in pričakovanja, mi pa vam garantiramo, da boste prejeli zgolj odlične fotografije!