S fotografijo za komercialno rabo se pri nas ukvarjamo že od samega začetka. Skupaj z vami pripravimo fotografije za spletno stran, socialna omrežja, ter digitalno in klasično oglaševanje – odvisno od vaših potreb. Običajno fotografiramo poslovne prostore, proizvodnjo, procese v podjetju in vaše izdelke/storitve.

Fotografiranje se od podjetja do podjetja močno razlikuje, zato z vsako stranko pripravimo podroben načrt izvedbe. Imamo tudi svojo bazo modelk in modelov, s katerimi redno sodelujemo in jih lahko vključimo v projekt.

Na področju komercialne fotografije smo izredno izkušeni ter konstantno sodelujemo z več kot 15 znanimi slovenskimi podjetji. Spodaj si lahko ogledate galerijo naših fotografij iz nekaterih preteklih projektov.

Komercialna fotografija zajema fotografije namenjene za komercialno rabo: na primer v oglasih, trženju in pri prikazovanju izdelkov. Uporablja se tudi pri podjetniških brošurah in letakih, menijih v restavracijah in podobnih komercialnih uporabah, kjer fotografije dopolnjujejo besedilo.

Glavni namen komercialne fotografije je promocija in prodaja izdelka ali storitve. Obstaja veliko načinov uporabe fotografij za boljše trženje izdelkov in korporacij, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in skupaj poiščemo najboljše rešitve.

Komercialna fotografija
Komercialna fotografija
Komercialna fotografija
Brisole Hard-Top pergola
Brisole Hard-Top pergola
Brisole Hard-Top pergola
AC Glavan Center Karavaninga Celja
AC Glavan Center Karavaninga Celja
AC Glavan Center Karavaninga

S kvalitetno fotografijo do velikih uspehov