Kdo je Grega Gostinčar in zakaj mi zaupati?

Ker se sam nerad opisujem (in ker opisi prijateljev ne štejejo), sem poprosil svoje poslovne partnerje, da me opišejo kot me oni vidijo.

Če povzamem različna mnenja in jih združim v eno, sem resen, osredotočen, kreativen, iznadljiv in eden najbolj spretnih strokovnjakov za digitalni marketing in spletno prodajo. (Jap, takšno pozitivno mnenje je presenetilo tudi mene :))

Sem magister podjetništva iz priznane univerze Lund na Švedskem, lastnik in CEO agencije za digitalni marketing Visionplus, ki je svoja vrata odprla leta 2016 in od takrat dalje velja za eno najhitreje rastočih agencij v Sloveniji.

Za lastno agencijo sem se odločil po tem, ko sem že več kot 3 leta svetoval in sodeloval na področju spletnega marketinga z več kot 30 slovenskimi in tujimi podjetji ter različnimi strokovnjaki za marketing iz Slovenije, Avstrije in Švedske.

Ker sem se zavedal pomena svojega znanja, sem se odločil, da ga razširim na raven agencije, kjer poleg uspešnega vodenja digitalnega marketinga ponujam tudi druge storitve, kot je svetovanje podjetjem, svetovanjem posameznikom na področju pasivnega prihodka, izdelava spletnih strani, fotografiranje in tako pod eno streho združujem vse, kar potrebujete za uspešen nastop na spletu.

Poleg tega sem soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki razvija napredne GPS in Bluetooth tracking sisteme.

Veljam za vizionarja, ki s svojim celostnim pristopom iz vsakega projekta in kampanje iztisne maksimum.

Na podlagi svojih dragocenih izkušenj tudi svetujem tako svežim, start-up podjetjem, kot tudi »starim mačkom« na področju podjetništva.